sunnuntai 30. elokuuta 2015

Heinola KR

Viikko sitten tehtiin jo perinteeksi muodostunut reissu Heinolan kaikkien rotujen näyttelyyn, tällä kertaa turistina. Loppukesän auringossa tarkeni avoimella kentällä varsin hyvin, mutta eipä tarvinnut ainakaan pelätä sadetta!

Pyörähdettiin ensin katsomassa cairnterrierikehä loppuun ja vaihdettiin sitten spanieleihin. Ensiksi englanninspringerspanielit loppuun ja perään heti cockerit. Ruotsalaiselle Patric Ragnarssonille oli ilmoitettu cockereita 19 kpl. Tuomari arvosteli hyvin perusteellisesti, ja useamman koiran arvostelulomake oli viimeistä riviä myöten täynnä tekstiä. Parhaiksi valikoitui lopulta seuraava kaksikko:

ROP Fenbrook Black Moon Rising om. Jonna Wäre
VSP Two Pine's Zzap, om. Terhi Lehtinen
Tuomari: Patric Ragnarsson, SWE
 
Voiton vei tänä kesänä valioitunut komea blue roan-uros Fenbrook Black Moon Rising, joka on nuoresta iästään huolimatta varma esiintyjä, jonka tekemistä kehässä on ilo katsoa. VSP-narttu oli itselleni hieman tuntemattomampi nimi, mutta varsin silmää miellyttävä sellainen. Kaunis punainen narttu oli linjakas ja hyvä liikkuja, ansaitsi kyllä voittonsa. Tämä tuomari ei väreistä välittänyt: sekä parhaan uroksen että parhaan nartun valinnassa oli mukana tasaisesti niin yksivärisiä kuin kirjaviakin, sen näkee voittajakaksikostakin.
 
Kierrettiin myös myyntikojut pikaisesti läpi, etsinnässä oli pojille Dentastixeja tarjoushintaan, mutta niitä ei tällä kertaa kohdalle osunut. Täytyy metsästää niitä uudelleen syksyn isommista näyttelyistä, Messarista niitä viimeistään löytyy! Sitten suunnattiinkin jo ruokailun kautta auton nokka kohti kotia. Seuraava näyttelyreissu on hieman kysymysmerkki, se saattaa olla Seinäjoki lokakuussa (riippuu hieman muista menoista) tai vasta Jyväskylä marraskuussa. Kamalan pitkä aika noihin molempiin... :D
 
-Noora 


1 kommentti:

  1. Sinä voitit blogini arvonnassa. Laitatko sähköpostiosoitteen voittopostaukseen! :-)

    VastaaPoista